Racing Waregem investeert in samenwerking met Stad Waregem

NIEUWBOUW RACING WAREGEM

Op de zitting van 7 februari 2023 werd door de Gemeenteraad de plannen voor de verbouwingen en uitbreiding van de accommodatie van de Racing Waregem goedgekeurd.

De investeringen bestaan uit
• Het bouwen van een nieuw volume tussen de huidige receptieruimte en de bestaande kleedkamers met daarin :
8 nieuwe kleedkamers
2 nieuwe scheidsrechters-kleedkamers
Ontvangstruimte
Nieuw sanitair blokje horend bij de kleedkamers

• Het vernieuwen van de bestaande stookplaats en het vernieuwen van douches en technieken in de bestaande tribunes

• Uitbouw met een nieuw volume tegen de ingang van de kantine met een nieuwe inkom en nieuw sanitair blok.

Zoals jullie al gemerkt hebben zijn de werken in volle gang. Een bijzonder mooi project waarbij kleedkamers, inkom kantine en omgeving aangepakt worden, zodat we onze trainingen en wedstrijden in ideale omstandigheden kunnen laten doorgaan. Stad Waregem doet een enorme financiële en logistieke inspanning om dit te verwezenlijken.
We haalden vorig jaar voor het eerst het prestigieuze 4-sterrenlabel. Een mooie infrastructuur hoort hier zeker bij.

De werken zijn ingrijpend en zullen de nodige tijd en ongemakken met zich meebrengen. Het is een open deur intrappen dat verbouwingen een uitdaging zijn, waarbij vele partijen samen moeten werken om tot een mooi resultaat te komen. Dat de gewone werking moet blijven doorgaan is een bijkomende factor, waar we rekening mee moeten houden.
In het bestek is voorzien dat de werken kunnen duren tot februari, echter vermoeden we dat de werken zullen afgerond zijn tegen het einde van de heenronde. Alle aannemers doen alvast hun best om de gestelde timing te houden en flexibel te zijn bij onverwachte vertragingen en verrassingen.

We hebben er alvast kunnen voor zorgen dat er na de wedstrijden steeds gedoucht zal kunnen worden. De organisatie hiervoor zal een huzarenstukje zijn. Het zal logischerwijze niet mogelijk zijn om iedereen een eigen kleedkamer te geven voor, tijdens en na de match. De nodige communicatie zal hiervoor gebeuren door de coördinatoren en trainers.
Iedere week zullen de nodige instructies gegeven worden, dit betekent dat zaken van week tot week kunnen veranderen. Jullie trainer is hiervoor het eerste aanspreekpunt.

We weten dat we hiervoor op jullie flexibiliteit zullen kunnen en moeten rekenen.
Na deze wat moeilijkere periode zullen we kunnen rekenen op een top-accommodatie voor onze spelers, een accommodatie die ze ook verdienen.
Allen samen kunnen we van de Rassing een succesverhaal blijven maken

Sportieve groeten,

Ivan Vanovervelt
Een trotse voorzitter
K. Racing Waregem


website en hosting sponsor