Verslag wedstrijd Meisjes U9 tegen Jong Vijve

Jong Vijve – Ladies Racing Waregem (U9)        7 – 18       (06/10 om 9u00)

De zon stond weer hoog aan de hemel. Dit keer geen wedstrijd op een biljartvlak veld. De meisjes waren precies niet goed wakker. Na 3 minuten stonden ze 2-0 in het krijt. Jonge Vijve ging gretig van start. Na de 2-0 werden de Ladies precies wakker. Hun inhaalrace startte met een ver afstandsschot van Eva. Na 10 minuten waren de Ladies baas en stond het na de eerste periode 2-5.

De meisjes van Ann gingen verder op hun elan. Er waren tal van mooie acties. We konden ook het eerste doelpunt van Malou noteren. Ook Aisha maakte een mooi doelpunt met haar scheenbeen. Voorts waren er mooie acties van de beide Noren. Deze duivelinnen gaven blijk van een goede conditie en dweilden hun flanken af. Marwa, Eva en Lara waren op hun beurt goed voor enkele doelpunten.

Het was moeilijk om de tel bij te houden. Na het laatste fluitsignaal bleek de eindstand 7-18 voor de Racing Ladies. Na de wedstrijd was trainster Ann heel tevreden.

Toch één werkpunt voor de Ladies: in een duel iets minder de handen gebruiken. Daar wordt op de volgende training werk van gemaakt. Ondanks dat dikke proficiat aan de Ladies!

 

Volgend seizoen spelen onze Meisjes in een U10 reeks 8 tegen 8 en daarom zijn wij nu al op zoek naar versterkingen voor het team.  Heeft uw dochter  interesse om mee te voetballen volgend seizoen, twijfel niet om ons te contacteren.


website en hosting sponsor