Tornooi Schepen van Sport 11/11

NIEUW CONCEPT TORNOOI SCHEPEN VAN SPORT!!

Op maandag 11 november 2019 gaat voor de 25ste maal in Waregem het Tornooi Schepen van Sport door. Dit tornooi staat enkel open voor de vijf grootste Waregemse voetbalclubs die competitief voetbal spelen met een A ploeg en daarnaast een volledige jeugdwerking hebben.
Het tornooi wordt ieder jaar door een andere club georganiseerd. Een groot deel van de winst van dit tornooi, de kaartenverkoop, gaat integraal naar een goed doel gekozen door de organiserende club. Het doel van het tornooi is in een sportieve en informele sfeer verbroedering te creëren tussen de verschillende Waregemse voetbalclubs.

 

De voorbije 24 jaar namen steeds A ploegen of beloften ploegen van de verschillende clubs het tegen elkaar op, gekoppeld aan een dameswedstrijd alsook sinds 2018 een wedstrijd G-voetbal. In overleg werd beslist om het over een volledig andere boeg te gooien. De 25ste editie is het startschot van een nieuw concept voor het Tornooi Schepen van Sport waarbij volledig de kaart van de jeugd getrokken wordt.

Onder de noemer ‘Tornooi Schepen van Sport’ vallen 3 onderdelen:
– Een jeugdtornooi voor ploegen U7, U8, U9, U10, U11, U12.
– Wedstrijden kids en volwassenen voor G-sport.
– Meisjesvoetbal.


website en hosting sponsor