Terugkeer Tom Denoulet en contractverlengingen

De bijna 26-jarige Tom Denoulet keert terug naar geel-rood. Hij is bij tweedenationaler Sparta Petegem bezig aan zijn vijfde seizoen en behoort er tot de sterkhouders behoort.

De drie doelmannen Raevens, Santens en Allemeersch blijven. Ook Euvrard, Van Fleteren, Driessens, Verschuere, De Greve, Depraetere, Dujardin, Devenyns, Gonçalves, Vanderghinste, Desmet, D’Huyvetter en Deloof tekenden bij. “Met de meesten kwamen we heel snel tot een akkoord en was één gesprek voldoende”, zegt de coach.

“Met sommigen zitten we voor de besprekingen in de laatste rechte lijn. Met hen voerden we deze week gesprekken en ziet het er goed uit. Er zei nog niemand dat hij vertrekt. Hier en daar gaan we ons wat versterken. We hadden een moeilijke start en het was in het begin wat zoeken door blessures. De afgelopen resultaten waren positief. We willen in de rangschikking klimmen en meedoen in de middenmoot.”

Assistent-trainer Kristof Dupont en keeperstrainer James De Cabooter blijven ook aan boord. “Ik ben heel tevreden over de werking met hen en heb aangedrongen bij het bestuur dat heel mijn technische staf blijft. Ik vind het ook heel belangrijk dat ervaren spelers als aanvoerder Yannick Euvrard en Denzel Van Fleteren blijven. Ze zijn belangrijk om de jonge gasten te begeleiden en staan beiden open voor het verhaal van RC Waregem. En dat is jonge gasten laten doorstromen.”

(Bron: HLN)


website en hosting sponsor