Rassing op TV één

De Rassing op Eén

 

Op zondag 12 november 2017 is Eén komen filmen op de Rassing voor een nieuw televisieprogramma “Vandaag over een jaar”.

Er zullen fragmenten getoond worden van de wedstrijd van onze GU21 tegen – Ol. Ledegem in het kader van een reportage over de opa (Daniël) van een speler van de G21, namelijk Robbe Warnez.

Daniël was een heel sportieve 70’er tot de dramatische nacht van 21 augustus 2016. Door een bloeddrukval bij het plassen (’s nachts) viel hij tegen de muur van de gang naast de badkamer en heeft hierbij zijn derde nekwervel gebroken.

De diagnose van de dokters : “Daniël is momenteel volledig verlamd, maar de kans op herstel is groot ! Maar hoe lang het zal duren en hoeveel herstel hij zal hebben is niet te voorspellen”.

Daniël heeft een jaar lang de tijd gehad om zijn revalidatie te filmen en werd soms ook gevolgd door een cameraploeg van Eén.

1 van zijn doelen van 2017 was om zijn kleinzoon Robbe terug te zien voetballen. Hoe de rest verloopt kan je zien in het programma.

De uitzendingen starten op donderdag 15 maart 2018 en dit iedere donderdag gedurende 10 weken. Iedere week worden er een aantal reportages uitgezonden maar we weten nog niet wanneer Daniël in de uitzending komt. Als we hierover meer info hebben laten we dit nog weten.

Het programma wordt gepresenteerd door Cath Luyten.

 


website en hosting sponsor