Ploegvoorstelling op De Rassing

Vrijdag stond in onze kantine de ploegvoorstelling op het programma, de aandacht ging vooral naar onze eerste ploeg die zal uitkomen in eerste provinciale. Vanaf dit seizoen zal er ook een ploeg aantreden in vierde provinciale, dit met de bedoeling om jong geweld klaar te stomen voor het grotere werk. Ook onze beloften kregen de nodige aandacht, op de jaarlijkse voorstelling.

Vrijdag werd duidelijk De Rassing zal volop blijven inzetten op eigen jeugd, de eigen spelers voldoende kansen geven om door te groeien naar het eerste elftal. Het moet vooral een rustig en plezant seizoen worden voor De Rassing.

Onze eerste ploeg komt uit in de eerste provinciale, deze ploeg staat onze leiding van Jurgen Van Opstaele en Vincent Dewitte. Dit trainersduo kon op nippertje vorig seizoen zorgen voor een langer verblijf in de eerste provinciale.

De volgende spelers zullen onze eerste ploeg gaan versterken : Olivier Demaitre en Denzel Van Fleteren (beide Wingene), Yannick Euvrard (Wetteren), Deven en Jari Vandeputte (Harelbeke)

Onze ploeg in vierde provinciale staat onder leiding van Jery Gardyn, hij krijgt een gretig groep voor zich, deze ploeg wacht een pittig seizoen. De volgende spelers gaan dit team versterken : Thomas Declercq (Volkegem), Bjarne D’Huyvetter (Avelgem) en Guillaume Vanlerberghe (Oudenaarde)

Op de foto van links naar rechts : (voorzitter) Ivan Vanovervelt, Jery Gardy (trainer Rassing B), Christophe Rommers (bestuurlid), Vincent Dewitte (T2) en Jurgen Van Opstaele (T1)


website en hosting sponsor