De Rassing een ronde verder in de beker !

Gisteren stond er voor de eerste ploeg de eerste echte test op het programma, in de Croky Cup was de tegenstander SVD Kortemark. Tegen deze ploeg zit iedereen met een dubbel gevoel vooral als je terugkijkt naar vorig seizoen. We zagen in de eerste helft kansen over en weer. Bij de Rassing was duidelijk dat het nog zoeken was, dit is natuurlijk nog maar de eerste echte test van het prille seizoen.

De snelle achterstand was natuurlijk wel even een domper, maar men liet de tegenstander veel te makkelijk door richting doelman Raevens. Het was Seid Khiter die Kortemark op voorsprong bracht. De Rassing kreeg wel enkele kansen maar het vizier stond nog op onscherp. 0-1 was dan ook de ruststand.

We zagen in de tweede helft een veel scherper Racing Waregem aan het werk, het werd al vlug 1-1. Marijn Vandewalle zette een meer dan terechte strafschop probleemloos om. Even later werd het 2-1 dankzij een doelpunt van Denzel Van Fleteren. Dit was dan ook een meer dan verdiende tussenstand, het bleef opletten voor de spaarzame aanvallen van de bezoekers. Je zag duidelijk dat de bezoekers hun beste pijlen verschoten hadden. De Rassing won zo van SVD Kortemark met 2-1 en mag een ronde verder bekeren in de Croky Cup.

Foto’s van de website – https://www.flickr.com/…/183073155…/albums/72157709957654666


website en hosting sponsor