Croky Cup : Dottignies – Racing Waregem 1-1

De Rassing wist zich met hangen en wurgen te plaatsen voor de volgende ronde van de Croky Cup. Onze eerste ploeg ging gisteren op bezoek bij Dottenijs. Het was een zeer potige wedstrijd vooral de thuisploeg speelde het heel hard. Dat gaf als resultaat drie vervangen bij De Rassing wegens blessures.

De thuisploeg kwam al snel op voorsprong, maar er hing een zware lucht van buitenspel aan de voorsprong. Benjamin Van Deneste zette de thuisploeg op voorsprong. Veel goed voetbal zagen we helaas niet, de thuisploeg speelde het potig en onze troepen konden amper een echte doelkans bij elkaar voetballen.

Net voor rust zagen we een mooie aanval, Simon Wostyn met de afgemeten voorzet, Thibauld Coeman ronde het mooie af 1-1 was dan ook de ruststand.

In de tweede helft was het van beide kanten vrij matig voetbal, we zagen nog een paar halve kansen voor De Rassing via Mathias Deveugele en Thibauld Coeman, maar het bleef 1-1.

Via de strafschoppen moest er een winnaar uit de bus komen, De Rassing trok aan het langste eind, dankzij een knappe redding van Nicola Deprez. Het was een matige pot voetbal vooral De Rassing moet beter kunnen.

Komende zaterdag wacht Rupel Boom, opgelet deze wedstrijd gaat door op zaterdagavond om 19.30 !

De foto’s zijn te vinden in het fotoalbumĀ 


website en hosting sponsor